Algemene voorwaarden webwinkel

Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 1. Op alle rechten, verplichtingen en overeenkomsten waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 2. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 3. Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.
 4. De bestelling wordt pas geleverd na betaling. Je kunt direct betalen via iDeal (via de betaaldienst van Sisow) en Paypal.
 5. Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij PostNL, tenzij bij de artikelen anders staat vermeld. Je krijgt een e-mail als de beloofde levertijd niet kan worden gehaald.
 6. Laura de Monchy is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.
 7. Als je niet tevreden met je bestelling, dan kun je deze artikelen binnen 7 werkdagen terugsturen. Wij storten het bedrag binnen 30 dagen terug, indien het artikel onbeschadigd is. Ruilen kan ook. In beide gevallen zijn de portikosten voor je eigen rekening.
 8. We hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk informatie op deze site te zetten. Laura de Monchy is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar site.
 9. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Laura de Monchy gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
 10. Mocht je vragen of klachten hebben over de diensten of producten van Laura de Monchy, dan worden we daar graag telefonisch of per e-mail van op de hoogte gebracht.
 11. Op de inhoud van deze site is auteursrecht van toepassing. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Laura de Monchy.